Monday, 22 April 2013

Exactly Lol

Do you know a lot of people ask stupid questions?? 10 most stupid questions' people usually ask in obvious situations and some equally stupid answers.

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don't u know, I sell tickets in black over here..

2. In the tube: A heavy lady wearing pointed high heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ... why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Chicken Roast Salad" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:- Danny Boy,Cute girl, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife beating, insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not.
And you thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............ it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

Wednesday, 17 April 2013

I'm a fashion twister

I don't follow trends but I make one instead. Well, I'd like to believe this way. Don't get me wrong as I get inspirations from various fashion magazines. But the thing is, I want to tweak it like how I tweaked my photos in photoshop. Other thing is that I don't normally shop from signature or brand stuff but I must say that you always get what you pay for. That is why I have started to invest on good quality stuff few years back. From then i knew how nice it is to give my look a hint of signature. Often with sunglasses. I have collected a few from famous names and I will certainly not stop from there. I might even add bolle sunglasses to my collection. I tell you, I'm really itching to go to my favourite outlet village to see what's the best deal out there. Suppose to stop by to it on our way back from London but we didn't have enough time. It closes before we even get there. We left too late but oh well, next time :) xx

Twice as more...

Yesterday my husband mentioned about how he is head hunt at LinkedIn. Not the first time though as he was head hunt already before since he joined in and made an account at this website. But Yesterday was more tempting because he was offered twice as much as he earns now plus bonuses. Wow! I was shocked that I nearly fell out my chair. Because, with that amount of money we could finance the kids school fees without me having to work. We could afford to go to holidays and can still spare for emergencies. However, he is only a year old in the current company he work and his principle is to stays within the company for at least 3 years because it will increase an even more job opportunity in the future. Bare in mind, good referrals from previous company is always useful. So, he didn't turn down the offer but told them instead that maybe in couple years time he might be interested. He also believed that if there is a proposal like that now, there will be more later on. Life is good, unpredictable and exciting and we can't be more grateful for all these possible blessings that came our way.

Monday, 1 April 2013

Easter Monday Fun

Just looking around for line 6 spider iv this early hour on April fools day for later i'll be taking the kids to another Easter fun day. So had to finish off what I am browsing in here before the kids will start raising question on when we are going off? Yesterday was truly a blast. Details will follow on in my other blogs. So have to hurry here doing research on this line 6 spider iv so that I can get myself ready and maybe pop in to the shops for a new spring/summer inspirations before heading to the fun Easter afternoon at the church. Kids kind a need of some wardrobe haul.