Monday, 22 April 2013

Exactly Lol

Do you know a lot of people ask stupid questions?? 10 most stupid questions' people usually ask in obvious situations and some equally stupid answers.

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don't u know, I sell tickets in black over here..

2. In the tube: A heavy lady wearing pointed high heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ... why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Chicken Roast Salad" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:- Danny Boy,Cute girl, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife beating, insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not.
And you thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............ it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

No comments: